wij

Carla stam

Ik heb al vroeg in mijn leven geleerd dat je focus moet hebben als je wat wil bereiken.

Na het opzetten van een opleidingsorganisatie waarin ik, vanuit verbinding, betekenisvol kon zijn voor vele zorg- en welzijnsorganisaties, zag ik ook dat er creatieve jongeren zijn die willen ondernemen.

Ik wil hen graag ondersteunen waardoor creativiteit blijft bestaan. Ondernemen en creativiteit liggen voor mij zo dicht bij elkaar. Ondernemen wil niet alleen zeggen dat je een eigen onderneming moet hebben maar ook in alle organisaties kan men creativiteit laten groeien. Daarom wil ik ook graag organisaties ondersteunen in verandertrajecten.

Anna Stam

Vanaf jongs af aan ben ik omringd met ondernemers en zit het ondernemen in mijn bloed. Nu is het tijd om dit te delen met jou! Tijdens mijn studie Hotel- en eventmanagement heb ik geleerd hoe je jouw talenten kan inzetten om te doen wat je leuk vindt. Dit vind ik dan ook belangrijk aan ondernemen; je talenten gebruiken om zo plezier te hebben in wat je doet. Vanuit een jongere blik, ben ik bezig met het verbinden van mensen om zo de juiste connecties te hebben die je als ondernemer dagelijks nodig hebt. 

onze missie

Wij willen dat ondernemen gezien wordt als een leuk en creatief proces waarbij ondernemen vooral in het teken staat van verbinding maken met anderen om zo de organisatiedoelen te bereiken.

onze visie

Wij willen jongeren en organisaties begeleiden om de doelen tebereiken waarbij we uitgaan van het 7Relevance-model. Hierin staan de thema’s gevoel, focus, kijken, verbinding, creëren, open en plezier centraal. We focussen ons op tevredenheid, efficiëntie in processen,  het gezamenlijk vinden van de perfecte mix van creativiteit en ondernemen, het behalen van doelen op strategisch gebied of gaan aan de slag met de bedrijfscultuur.

CONTACT

Spoorlaan 19, 1851 HK, Heiloo

carlastam@7relevance.com

06 23 62 49 41

INFORMATIE

Kvk: 81813376

Btw: NL862229145B01

contact